DKD Pomurja

Pomursko društvo se predstavi

Društvo za kadrovsko dejavnost Pomurje je bilo ustanovljeno leta 1999 in trenutno šteje okrog 60 članov in simpatizerjev, ki nas zanima področje kadrov v širšem smislu: zaposlovanje, kadrovanje, razvoj in izobraževanje, nagrajevanje idr. 

Minuli dogodki društva

Organizirali smo

Kadrovske strokovne ekskurzije in spoznavanje dobrih praks v podjetjih: Ljubljanske mlekarne, Knauf Insulation, Iskratel, Dosor, SIJ, ADK, Carthago, Elektrometariali Lendava, Luka Koper, Talum, Nafta, Droga, Gorenje, Merkur, Sava, Trimo, RTV, Danfoss, BSH,…

Predavanja in delavnice: Kako kadrovsko funkcijo v podjetjih narediti strateško? (dr. Aleksander Zadel), Skupaj za odgovoren odnos do pitja alkohola – SOPA (Rok Zaletel, NIJZ), Mentorstvo za zagotavljanje kompetentnih kadrov (dr. Simona Šarotar Žižek), Kako zagotoviti podporo vodstva in visok ROI za vaš naslednji kadrovski projekt? (Matic Kadliček, Video center), Aktualno na trgu delovne sile (ZRSZ), Depresija na delovnem mest (Kamila Temlin, URI Soča), Starejši in trg dela s predlogi sprememb zakonodaje (Jurij Snoj, ministrstvo za delo), idr.

Redno obveščanje in predstavitve novosti ter dogodkov: Zavoda RS za zaposlovanje, Pomurske gospodarske zbornice, Območne Obrtno-Podjetniške zbornice, SPOT Svetovanje Pomurje, Razvojni center Murska Sobota, ljudskih univerz in drugih z aktualno tematiko.

Utrinki z dogodkov so razvidni iz priloženih fotografij.

Za vtise iz zelo prijetnih druženj, skupnih doživetjih na ekskurzijah in koristih včlanitve pa lepo vabljeni, da se včlanite in na dogodkih pridružite.

Član društva lahko postane vsak, ki sprejme Statut društva, podpiše izjavo o članstvu in plača članarino. 

Pridružite se nam!

Vedno iščemo tudi nove člane, novo moč, nove kolege.

Želimo si, da bi v naši regiji v širšo korist vseh deležnikov dobre prakse upravljanja z ljudmi pri delu razširjali pri kar največ zasavskih zaposlovalcev (in tudi širše), zato Vas vljudno vabimo, da se nam pridružite.

Za več informacij o članstvu in društvu nam lahko pišete po elektronski pošti na naslov