Program strateškega vodenja kadrov: HR Leadership program

Bi želeli okrepiti svoje kompetence, poglobiti strategijo in postati boljši sogovornik upravi? V sodelovanju z IEDC-Poslovna šola Bled smo pripravili nov celovit program za kadrovske managerje: Program strateškega vodenja kadrov, ki bo luč sveta ugledal to jesen.

Poglobite se v najsodobnejša spoznanja, sodelujte z najboljšimi predavatelji in se povežite s kolegi iz panoge.

Komu je namenjen program?

Program je namenjen usposabljanju kadrovskih strokovnjakov, managerjev, vodij in svetovalcev za učinkovito soočanje z izzivi v zahtevnem in dinamičnem poslovnem okolju. Program celostno pokriva več razsežnosti kadrovskega upravljanja in vodenja ter zagotavlja znanja, veščine in strateški vpogled v kadrovsko področje, da bi povečali vpliv kadrovske službe v organizacijah.

Glavni poudarki programa:

• Štirje dvodnevni moduli, ki vključujejo strateške in konceptualne vsebine skupaj s praktičnimi nasveti, kako se odzvati na različne motnje in izzive v organizacijah.
  • Ugledni gostujoči govorniki iz prakse v vsakem modulu, ki bodo predstavili napredne kadrovske prakse.
  • Obisk podjetja z inovativnimi kadrovskimi praksami

Tematike programa:

• Modul 1: Prihodnost dela in upravljanje kadrov (11. – 12. september 2024)
  • Modul 2: Strategija za kadrovske managerje (21. – 22. november 2024)
  • Modul 3: Upravljanje sprememb / Vodenje transformacij (23. – 24. januar 2025)
  • Modul 4: Osnove financ za kadrovske managerje (25. – 26. marec 2025)

Udeleženci bodo sodelovali v dinamičnih razpravah, interaktivnih sejah in obiskali podjetje, da bi raziskali inovativne prakse na področju kadrovanja.

Pomembne informacije:

To jesen se nam pridružite na našemu novemu Programu strateškega vodenja kadrov in poglobite svoja znanja z najboljšimi predavatelji, inovativnimi praksami ter se povežite s kolegi iz panoge. Prijave so že odprte!