Pretekli dogodek: delavnica »Analitika talentov«

Slovenska kadrovska zveza v sodelovanju s svetovalnim podjetjem Afenbach sredo, 31. maja, organizira delavnico oz. workshop brez kotizacije na temo analitike talentov. V štirih urah vas bosta Klavdija Novak in priznani mednarodni strokovnjak za kadrovsko analitiko Gerryj Murray popeljala na interaktivno pot v svet analitike talentov – enega najmočnejših orodij kadrovskega področja. Ker je na našem ekstremno konkurenčnem trgu dela nujno imeti na voljo najboljša orodja za uspešno upravljanje, je udeležba na delavnici lahko prelomna točka tako za vas kot tudi za vašo organizacijo.

Ne zamudite te priložnosti! 

Ključne informacije o dogodku

Naziv delavnice: »Analitika talentov«
Datum: 31.05.2023
Ura: 09.30 – 13.30
Čas trajanja: 4 ure
Lokacija: Tehnološki Park Ljubljana, stavba B, dvorana B

Opis: 

Kadrovski strokovnjaki si želijo imeti v organizaciji strateško vlogo, kljub temu pa so velikokrat obravnavani kot servis »na zahtevo«, katerega edina funkcija je hitro reševanje problemov. Analitika talentov kot poglobljen vpogled prepoznavanja, vrednotenja in upravljanja talentov posameznika, tima ali celotne organizacije lahko to spremeni in vam pomaga priti do točke, da boste pred vodstvom dejansko zastopali strateško funkcijo, obenem pa vam omogoča nove karierne priložnosti. Na srečanju bomo s priznanim strokovnjakom Garryjem Murrayjem in Klavdijo Novak, direktorico svetovalnega podjetja Afenbach, v varnem in podpornem okolju preizkusili simulacijo orodja analitike talentov v praksi in njene mnoge lastnosti in možnosti. Iz prve roke boste črpali podatke in informacije o močnih točkah in priložnostih za izboljšave ljudi, timov in celotne organizacije, videli boste, kako jih voditi, kaj jih motivira in kako predani so, vse kar je pomembno za strateško odločanje v vaši organizaciji.

Delavnica je namenjena vsem kadrovskim vodjem in kadrovskim poslovnim partnerjem, ki si želijo resnično izstopati v svoji vlogi. 

O predavateljih

Gerry Murray je strokovnjak na področju timov, facilitator, trener in govorec. Zadnja leta deluje v okviru Project Managment Institute in Evropske komisije v Belgiji in Luksemburgu. Garry je tudi ustanovitelj družbe Wide Circle – butične svetovalne družbe na področju kadrovskega managementa v Belgiji in partner v Harrison Assessment Talent Solutions Europe. Gerryjev podcast Leading People postaja eden izmed najhitrejše rastočih in najbolj popularnih podcastov na temo voditeljstva. Njegov TEDx si lahko ogledate na https://www.gerrymurray.com/

Delavnica je namenjena vsem kadrovskim vodjem in kadrovskim poslovnim partnerjem, ki si želijo resnično izstopati v svoji vlogi. 

Gerrya Murrayja bodo v Slovenijo pripeljali naši partnerji iz podjetja Afenbach. Tudi slednje je namreč partner podjetja Wide Circle na področju analitike, saj se je izkazalo, da je vpogled v kvalitetne informacije neprecenljive vrednosti za učinkovito in uspešno delo na področju razvoja talentov.

Delavnico bo skupaj z Gerryjem vodila direktorica podjetja Afenbach Klavdija Novak, univ. dipl. prav, MBA, ki se zadnjih deset let intenzivno ukvarja s svetovanjem, poslovnim trenerstvom in coachingom na področju razvoja kompetenc ključnih kadrov, kjer ima številne reference tako v slovenskih kot mednarodnih podjetjih. Zaključila je evropski program izobraževalca odraslih v podjetju, nosi najvišjo stopnjo akreditacije Master Certified Coach (PCC) pri mednarodni coaching zvezi (ICF) in ima še druge profesionalne licence za delo na področju razvoja ljudi. Je tudi certificirana trenerka Evropske šole za administracijo v Bruslju.

Na dogodek se lahko prijavite prek obrazca na povezavi:

https://www.afenbach.com/prihajajoci_dogodki/54/analitika_talentov/#kontaktni