SKZ je partner dogodka recruiTECH CEE

Konec maja se bo odvil še en vznemirljiv dogodek: recruiTECH CEE – mednarodni zaposlitveni dogodek v regiji, katerega partner je Slovenska kadrovska zveza.  Dvodnevna konferenca bo v Budimpešti na Madžarskem potekala 23. in 24. maja 2024. Prav na tem dogodku se boste imeli priložnost srečati z vodji kadrovskih področij, agencijami, headhunterji in zaposlovalci celotne regije CEE.

Kaj se bo dogajalo konec maja?

V Budimpešti se boste imeli možnost povezati s podobno mislečimi strokovnjaki iz različnih držav Srednje in Vzhodne Evropi. Pridobili boste najsodobnejša znanja ter dragocene vpoglede strokovnjakov iz panoge, vodilnih mislecev in praktikov. Organizatorji so pripravili zanimiv program, ki se bo osredotočal predvsem na nove tehnologije, avtomatizacijo zaposlovanja in ChatGPT, odličnost pri zaposlovanju, zaposlovanje v različnih državah, ravnanje z vodji zaposlovanja in številne druge  povezane tematike …

Naj vas navdahne tale kratki video napovednik:

Ključne podrobnosti o dogodku:

● Datum: 23. in 24. maj 2024

● Lokacija: Budimpešta, Madžarska

● Ekskluzivna ponudba ta člane SKZ: 15-odstotni popust na kotizacijo! Pišite nam na info@kadrovska-zveza.si, da vam pošljemo promocijsko kodo.

● Eerly bird vstopnice so že zunaj. Več info pa na spletni strani:  https://recruitechcee.com/

● Razširite informacijo: Delite novico s svojo mrežo in sodelavci ter jih povabite, da se pridružijo dogodku recruiTECH CEE.

Izkoristite priložnost in bodite del tega velikega dogodka! Pridite, da skupaj razmislimo o izzivih sedanjosti in prihodnosti naše regije!