Pretekli dogodek: Spremembe novele ZDR-1, ki jih mora poznati vsak

Slovenska kadrovska zveza (SKZ) v sredo, 6. marca, organizira predavanje na temo sprememb novele Zakona o delovnih razmerjih – ZDR-1. Predavanje bo praktično naravnano.

Odgovorili si bomo na vprašanja, kot so:

  • Katere so ključne novosti v zadnji noveli ZDR-1?
  • Na kaj naj bodo posebej pozorni kadrovniki?
  • Kako je potrebno razlagati spremembe in  dopolnitve zakona?

O navedenih vprašanjih in prvih izkušnjah s spremembami zakona se bomo pogovarjali s predavateljico, odvetnico Barbaro Gerbec Rozman.

Člani SKZ prejmejo 25% popusta na prijavo, število mest omejeno, prijave pa sprejemamo prek spletne strani.

Ključne informacije o dogodku

Naziv predavanja: »Spremembe novele ZDR-1, ki jih mora poznati vsak kadrovski strokovnjak«
Datum: 06. 03. 2024
Ura: 09.00 – 12.00
Čas trajanja: 3 pedagoške ure
Cena dogodka: 120 €

Lokacija: ZDS, Dimičeva ulica 9, Ljubljana
Možno število udeležencev: do 25

Predavanje bo izvedla Barbara Gerbec Rozman

Predavanje bo izpeljala odvetnica Barbara Gerbec Rozman, ki samostojno vodi odvetniško pisarno od leta 2018. Pred tem je bila zaposlena kot odvetnica, specializirana za delovno pravo, v eni od največjih odvetniških družb v Sloveniji. Ima več kot 20 let delovnih izkušenj na področju delovnega prava, pri čemer njene storitve obsegajo tako svetovanje strankam kot tudi zastopanje v delovnih sporih in mediacijah. Strankam, ki so pretežno srednja in velika slovenska podjetja, svetuje pri vsakodnevnih delovnopravnih vprašanjih, pri sestavi pogodb o zaposlitvi, kolektivnih pogodbah in internih aktih, razmerjih z delavci in delavskimi predstavniki, večkrat pa je bila vključena tudi v kompleksne postopke reorganizacije in postopke reševanja presežnih delavcev. Pri njenem delu je običajno v stiku kadrovsko ali pravno službo stranke. Na podlagi ocen strank in kolegov odvetnikov je bila nekajkrat uvrščena v kategorijo »Band 1« in »priporočljiva odvetnica« v vodiču Chambers & partners za delovnopravno področje v Sloveniji.

Na dogodek se prijavite prek spodnjega obrazca: