Postanite naš sponzor

Na Slovenski kadrovski zvezi smo odprti za različna sodelovanja. Želimo si podpore tudi s strani podjetij, saj smo prepričani, da skupaj zmoremo ŠE več. Prav zato smo pripravili sponzorske pakete, ki omogočajo vključenost v aktivnosti, ki jih izvajamo. Vabljeni, da skupaj z nami sooblikujete kadrovsko prihodnost.

Na voljo so letni sponzorski paketi in/ ali pa sponzorstvo dogodkov. Vsi paketi omogočajo vidnost in razpoznavnost podjetij, ki se vključujejo. S sponzorstvom del vaše poslovne zgodbe postane tudi del naše. Če vam je razvoj kadrovske funkcije v Sloveniji pomemben, zagrabite to odlično priložnost za rast vašega podjetja. 

Ponujamo naslednje možnosti sodelovanja: 

  1. Letni sponzorski paketi

Prek letnih sponzorskih paketov ste praktično del vseh aktivnosti, ki jih izvajamo skozi celo leto. Tako imate možnost, da se predstavite najširši slovenski kadrovski publiki, si zagotovite opaznost in še bolj povežete s svojimi potencialnimi poslovnimi partnerji. 

Lahko postanete zlati, srebrn ali pa bronast partner.

  1. Sponzorstvo dogodkov

Druga opcija je sponzorstvo enega ali več dogodkov. Ena od ključnih nalog Slovenke kadrovske zveze je namreč prav organizacija poslovnih dogodkov, izobraževanj, posvetov ipd. Tudi dogodki so odlična priložnost za tkanje novih povezav ali utrditev vezi.

 

Več o pogojih sodelovanja je na voljo v rubriki PARTNERJI na povezavi

Če želite postati naš sponzor, nas lahko tudi pokličite ali pa nam pošljite e-sporočilo na
info@kadrovska-zveza.si. Odzvali se bomo v najkrajšem možnem času in vam posredovali dodatne informacije in osnutek pogodbe o sodelovanju.

Ustvarite si nove priložnosti in postanite del neprecenljive mreže kadrovskih strokovnjakov.