Sodelujte v raziskavi CPA 2023 (Creating People Advantage Survey)

Ker vsak pogled in mnenje šteje.

Vabimo vas k sodelovanju v poglobljeni analizi, ki bo pokrila vse pomembne kadrovske teme v tekočem letu. Raziskava CPA je že vrsto let najbolj celovita in priznana raziskava v svetovnem merilu, ko govorimo o trendih na področju človeških virov. Izpolnjevanje anketnega vprašalnika vam bo vzelo 20 min. Ker so vaši pogledi in izkušnje s področja neprecenljivi, ne odlašajte, in izkoristite priložnost, da skupaj s kolegi iz celega sveta sooblikujete kadrovsko prihodnost.

Podjetja se danes po vsem svetu soočajo s številnimi poslovnimi izzivi, ki izhajajo predvsem iz spremenjenih okoliščin v gospodarstvu, digitalne preobrazbe in prehoda v trajnostni razvoj. Hitro prilagajanje je postalo nuja. Prav tako pa vsak izziv zahteva nove pristope in različna znanja ter spretnosti raznolikih talentov. Zato razumevanje vloge upravljanja z ljudmi za poslovni uspeh še nikoli ni bilo tako pomembno kot danes. 

Anketni vprašalnik Creating People Advantage Survey (CPA) 2023 vam daje priložnost, da s svojim pogledom o najpomembnejših kadrovskih tematikah – tokrat s poudarkom na reševanju izzivov, sodelujete v obsežni raziskavi, ki bo napovedala trende v prihodnje. 

Raziskava CPA o trendih na področju ravnanja s človeškimi viri je že vrsto let najbolj celovita in globalno najbolj priznana. Njeni rezultati (objava je načrtovana za oktober 2023) so namenjeni izboljšanju uspešnosti kadrovskih oddelkov po vsem svetu. 


Vabimo vas, da sodelujete v tej 20-minutni raziskavi za CPA 2023. S tem boste:

  • prispevali k najnovejšemu pogledu na prednostne naloge upravljanja s človeškimi viri po vsem svetu,
  • ustvarili edinstvene vpoglede v to, kako kadrovska stroka na našem območju deluje v trenutnem poslovnem okolju,
  • sooblikovali razpravo in posledično vplivali na razvoj upravljanja z ljudmi v prihodnje. 

Anketni vprašalnik je na voljo na povezavi:

https://www.113.vovici.net/se/13B2588B146231AE

Veseli bomo, če bomo v slovenskem prostoru v čim večji meri prispevali k rezultatom in izvlečkom jesenske publikacije.
Vaše mnenje šteje.
Ne odlašajte in izpolnite anketni vprašalnik čim prej.