Uspešen zaključek prve generacije HR Youngsters akademije

V ponedeljek, 10. junija, smo na IEDC Bled na svečani prireditvi sklenili prvo “šolsko leto” naše HR Youngsters kadrovske akademije. Akademijo je uspešno zaključila prva generacija mladih in ambicioznih kadrovskih strokovnjakov, ki so se podali na zahtevno, a navdihujočo pot razvoja svojih znanj in veščin.

Vsem udeležencem iskrene čestitke za dosežek! Vemo, da najboljše stvari v življenju zahtevajo trud in predanost, zato smo ponosni na vse, ki ste dokazali svojo vztrajnost in željo po znanju.

Program HR Youngsters akademije, zasnovan za mlade kadrovske strokovnjake, vključuje izkušene predavatelje, interaktivne delavnice, praktične primere in številne priložnosti za mreženje.

Udeleženci so tako pridobili dragocene izkušnje in znanja, ki jim bodo v pomoč pri nadaljnji karierni poti.

Posebne čestitke gredo avtorjem najboljših nalog:

1. mesto: Pomen čustvene inteligence v podjetju Pipistrel, ki so jo pod mentorstvom Tanje Harej, pripravili Ines Časar, Klavdija Hribar, Doroteja Stojkovski, Ema Petavar, Ines Likar, Katja Petrič in Žan Luka Lavriha.

2. mesto: Letni razgovori: klišeji, ki ustvarjajo iluzijo napredka, ki so jo pod mentorstvom Ivana Papiča, pripravili Anela Bajrić, Orlena Petja, Janja Ramšak, Nataša Mulec in Urša Žnidar.

3. mesto: UI v kadrovskem managementu, pa so zasedle Špela Krebelj, Lara Pintar, Meta Bajželj, Meta Milosajević Batič in hana Lavrih. Mentorirala jih je Nina Martinjak.

Vseh šest predstavljenih šest nalog je pokazalo širok spekter znanj in inovativnih pristopov k sodobnemu kadrovskemu managementu.

Prireditev je bila tudi priložnost, da se zahvalimo vsem mentorjem, ki so s svojim znanjem in izkušnjami pomembno prispevali k uspehu udeležencev. Posebna zahvala gre Mateji Tišler, Ivanu Papiču, Sergeji Pirc, Nini Martinjak, Tanji Harej in Alenki Hafner.

Iskreno pa se zahvalujemo tudi našim pokroviteljem, brez katerih akademije ne bi bilo mogoče izvesti: Resultant, Žito, ZDS, Dnevnik (Tonja Blatnik) in pokrovitelju dogodka IEDC Bled.

Odprte prijave na HR youngsters #2

Z veseljem sporočamo, da so že odprti termini za drugo edicijo HR Youngsters akademije, ki se bo začela takoj po poletju. Vsi zainteresirani se lahko prijavijo na naslednji povezavi: https://kadrovska-zveza.si/hr-youngsters-kadrovska-akademija-za-mlade-2/. Pridružite se nam in postanite del nove generacije uspešnih kadrovskih strokovnjakov!