Uspešno izpeljali prvo Jesensko stičišče dobre prakse

Pretekli konec tedna smo v Kranjski Gori nabirali nova znanja, se povezovali, družili in se imeli predvsem zelo lepo. Ekipa Slovenske kadrovske zveze se vsem udeležencem iskreno zahvaljuje za udeležbo, kot tudi za doprinos – saj so ti z vprašanji, komentarji in razpravami, poskrbeli, da smo predajo znanja dvignili še stopničko višje.

Na Jesenskem stičišču kar 21 HR strokovnjakov

V dveh dneh je kar 21 strokovnjakov z različnih področji izpeljalo 17 predavanj, delavnic in predstavitev dobrih praks. Veseli nas, da so udeleženci na predavanjih aktivno sodelovali, prepričani pa smo tudi, da se je na dogodku stkala marsikatera nova povezava, ki bo privedla do uspešnih zgodb tako na osebnem kot na nivoju organizacij v prihodnje.

Hvala vsem, ki ste z nami delili svoje izkušnje! V kolikor do katerega od predavateljev niste uspeli, so ti še vedno podrobno predstavljeni na naši spletni strani. Lahko pa se jim oglasite tudi prek LinkedIna.  

Posebna zahvala gre tudi našim pokroviteljem, ki so omogočili, da smo ustvarili vrhunsko izkušnjo za vse vas. Hvala, Adecco, ZDS, Boc institute, IEDC Bled, Žito Skupina, Resultant, e-branjevka in Maruša Miklič (Špampek).

Preverite foto vtise dogodka

Naše druženje smo ujeli tudi v fotografski objektiv. Vse fotografije so zbrane na spodnji povezavi. Vljudno vabljeni, da si jih prenesete na svoje naprave in prek socialnih omrežij podelite tudi svoje vtise! Fotografije prenesete: tukaj.

PRENESITE CELOTNO FOTO GALERIJO

Udeleženci, podelite z nami svoje vtise z nami

Jesensko stičišče dobre prakse smo letos izpeljali prvič, zato nam vaše mnenje pomeni veliko. Veseli bomo, če nam boste odgovorili na nekaj kratkih vprašanj. Tudi sicer pa nam lahko vaš feedback kadarkoli posredujete prek naših kanalov.

IZPOLNITE ANKETNI VPRAŠALNIK

Lepo smo se imeli, še enkrat iskrena hvala prav vsakemu od vas za udeležbo! Naša znanja bomo bogatili na druženjih tudi v prihodnje. Sledite nam, saj že kmalu pripravimo kaj novega.